Γονική Κατηγορία: FAQ

Βρίσκω κάπως ακριβούς τους λαμπτήρες LED. Να αγοράσω τους πιο φτηνούς;

Δεν ενδείκνυται να κοιτάμε μόνο την τιμή, καθώς αυτή πολλές φορές είναι ένδειξη ποιότητας. Τα πιο φτηνά προϊόντα είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων πολύ χαμηλής ποιότητας και φτωχών επιδόσεων, κατασκευασμένα από κακής ποιότητας πρώτες ύλες και χωρίς καμία πιστοποίηση παραγωγής, με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να μας κοστίζουν περισσότερο από τα υψηλότερης τιμής και ποιότητας παρόμοια προϊόντα. 

Θα πρέπει η εταιρεία που επικεντρώνει τη διαφημιστική της καμπάνια κυρίως στην χαμηλή τιμή των λαμπτήρων της να μας αποδείξει την αξιοπιστία τους, να μας παρέχει ολοκληρωμένο after sales service, να μπορεί να επιδείξει τοποθέτηση των προϊόντων της στην Ελλάδα και την αντοχή τους στο χρόνο στις Ελληνικές συνθήκες και φυσικά απαραίτητο είναι τα προϊόντα της να πληρούν όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Δική μας συμβουλή προς εσάς είναι να επιλέγετε τα προϊόντα με την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης από εταιρείες που είναι ικανές να τα υποστηρίξουν σωστά, καθώς αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός που θα σας αποφέρει πολλαπλά κέρδη με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, γρήγορη απόσβεση και απροβλημάτιστη εφαρμογή και λειτουργία.